MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMINI RAQAMLASHTIRISH VA UNING IMKONIYATLARI - Mansurova Mastura Karimqulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada ta’lim sohani zamonaviy yondashuvlar asosida raqamlashtirish va ish unmdorligini oshirish haqida qisqacha ma’lumot  berilgan.