NARKOZ-SUN’IY BEHUSHLIKNING O’ZIGA HOS JIHATLARI - Salayeva Shaxnoza Pirnazar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada narkoz-sun’iy behushlikning o’ziga hos jihatlari atroflicha muhokama qilingan.