SANATORIYA, KURORTLARDA DAVOLANISH VA KURORTLARDA ORGANIZMNI SOG’LOMLASHTIRISH - Yangibova Dilfuza Yangiboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sanatoriya va kurortlarda davolanish va kurortlarda organizmni sog’lomlashtirish atroflicha muhokama qilingan.