MULK IJARASI SHARTNOMASIGA OID NIZOLARNING SUDLARDA KO`RILISHI TARTIBI QANDAY? - G’afurov Nodirjon Nazrullayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fuqarolik sudlarida mulk ijarasiga oid nizolarni ko’rib chiqish tartibiga oid normalar tahlil qilingan.