YANGI ZAMON IQTISODIYOTINI TAKOMILLASHISH YO’LIDA SUN’IY INTELLEKTNING TUTGAN ROLI VA AHAMIYATI - Ikromova Madina; Xudoyarov Davron; Usmonov Jaloliddin; Eshtemirov Suxrob (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada sun‘iy intellektning iqtisodiyotni takomillashtirishdagi ahamiyati va vazifasi o‘rganilgan. Jumladan, moliyaviy texnologiyalarning buxgalteriya sohasiga tadbiq etishga ta’sir qiluvchi muammolar va ularning yechimi bilan bog‘liq masalalar o‘rganilgan.