MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL USULLARIDAN FOYDALANISH - Kalimbetova G.K. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada dars jarayonida o‘qitishning sifatini oshirish so‘zsiz yangi o‘qitish usullaridan qanday foydalanishga bog‘liq bo‘lmoqda.Maqolada dars jarayonida kompyuter texnologiyasi elementlarini ko‘proq qo‘llash, o‘quv jarayonini xilma-xilligini oshirishga yordam berish.