PSIXOLOGLARDA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH - Norxadjayeva Nafisa (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada  psixologlarni kasbiy kompetentlikni rivojlantirishi, o‘z ustida ishlashi, bilim ko‘nikma va malakalarini muntazam oshirib borishi, ularda kasbiy kompetentlikni  rivojlantirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.