ONA TILI O‘QITISH METODIKASI FANINING BOSHQA FANLAR BILAN ALOQADORLIGI - Safarova Aminaxon Sadulla qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada  ona  tili  o‘qitish  metodikasi  fanining  boshqa  fanlar  bilan  aloqasi  haqida  so‘z  boradi  va  sabalari  o‘rganib  chiqilgan.Ona  tili  o‘qitish  metodikasi  boshlang‘ich  sinlarda  pedagogik  fan  sifatida  tahlil  qilinadi