BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA QO‘LLANILADIGAN METODLAR - Sharipova Adiba Botirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  sinf  ona  tili  darslarida  qo‘llaniladigan  metodlarning  turlari  haqida  so‘z  boradi . Metod  turlarining  o‘ziga  xos  ta’limiy  va tarbiyaviy  jihatlari  haqida  batafsil  ma’lumot  beriladi .