O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING YANGI TAHRIRDAGI KONSTITUTSIYASIDA FUQAROLARNING SHAXSIY HUQUQ VA ERKINLIKLARINING TA‘MINLANISHI HAMDA KAFOLATLANISHI - Qodirqulova Mohichehra Zafarjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimiz hayotidagi eng muhim voqealardan biri bo‘lgan 2023-yil 30-aprelda qabul qilingan O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyaviy Qonunida mustahkamlangan va kafolatlangan respublikamiz fuqarolarining shaxsiy huquq va erkinliklari, ushbu huquqlarning amaliy ta’minlashi va uning natijalari haqida so‘z boradi.