БОЛАЛАРНИ НОТЎҒРИ ОВҚАТЛАНИШИ ВА ЗАРАРЛИ ОДАТЛАРИНИНГ ТИШ АНОМАЛИЯЛАРИ БУЗИЛИШИДА АҲАМИЯТИ - Файзихон Умарова; Алиева Гавхарой Абдумуталиповна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотатция: Ушбу мақола болаларни нотўғри овқатланиши ва зарарли одатларининг тиш аномалиялари бузилишидаги ахамияти ҳақида. Болаларни сут тишларини чиқиши ва тўғри ривожланиши уларнинг ота-оналарига ва тўғри парвариш қилишларига боғлиқ. Шу сабабли турли салбий одатлар, уларнинг болалар тишларини ривожланиши ва тиш аномалиялари бузилиши сабаблари ҳақида.