ATROF-MUHITNI IFLOSLANTIRUVCHI SANOAT FAOLIYATI VA EKOLOGIK MUVOZANATNI TIKLASH - Xalimova Gulshana Baxtiyorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola sanoat faoliyatining atrof-muhitga ta'siri, uning ekologik muvozanatni buzishi va muvozanatni tiklash uchun qo‘llaniladigan chora-tadbirlarni o'rganishga bag'ishlangan. Maqolada ifloslanish manbalari, ta’sir doirasi va ekologik muammolarni hal etish bo‘yicha innovatsion usullar muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari ekologik muvozanatni tiklashga qaratilgan strategik yo‘nalishlarni ishlab chiqishga yordam beradi.