ISLOMIY BANKLARNING O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TASHKIL ETILISHIDAGI AHAMIYATI - Xasanov Ahmad Shodiyorovich; Aralov Mirjalol Dilshod oʻgʻli; Berdiqulov Murodjon Bobir oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan O’zbekiston Respublikasida islomiy tamoyillarga asoslangan, hozirgi kunga kelib mamlakatimizda islom qonun-qoidalar asosida bank xizmatlarini tashkil etish va tashkil etishda yuzaga keladigan kamchiliklar va yutuqlar haqida, jumladan to’g’risida so’z olib boriladi.