ILM-FAN RIVOJLANISHINING TEMURIYLAR DAVLATCHILIK TARAQQIYOTIDAGI AHAMIYATI - Jurakulov Jamol Komilovich; Soxibova Lola Joniboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Temuriylar davlati ilm-fan rivojlanishiga katta e’tibor bergan davlat bo‘lib, bu rivojlanish davlatning taraqqiyotiga bevosita ta’sir ko‘rsatgan. Quyida ilm-fan rivojlanishining Temuriylar davlatchiligi taraqqiyotidagi ahamiyati haqida fikr muloxaza yuritamiz.