“JISMONIY-TARBIYA VA SPORT DARSLIKLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALRDAN FOYDALANISHNING JIHATLARI” - Utemuratova Dinara Nurillaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada jismoniy tarbiya va sport darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning axamiyati, dunyoqarash hamda tafakkur ko‘lamini hosil qilish, jismoniy, ma’naviy va axloqiy sifatlarni shakllantirish bo‘yicha ayrim tavsiyalar berilgan muxokama qilingan.