TARBIYASI SUSTLASHGAN BOLALAR PSIXOLOGIYASI - Mengturdiyeva Sevinch; Eshboyeva Ezoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Hozirgi kunda dolzarb muommolardan biri bo’lgan, jarbiya jarayonida nuqsoni bor yoki deviant xulqli bolalar haqida aytib o’tiladi.