MUSTAQIL O’ZBEKISTONNI RIVOJLANTIRISHNING MA’NAVIY AXLOQIY NEGIZLARI - Hayrullo Ikromov Orifjonovich; Xabibullayev Nasrullo Ahmadillo o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  O’zbekistonnig mustaqillikka erishgani va mustaqillikka erishgan so’ng qilingan ishlar ma’naviyatimiz qadryatlarimiz, urf – odatalarimiz , an’analarimiz va  birinchi prezidentimizning   Mustaqillik haqida bildirgan fikrlari bilan tanishishingiz mumkin bo’ladi .