TIKUVCHILIKDA KONSTURUKTSION MODELLASHTRISHNING TUTGAN O‘RNI - Ertayeva Dilfuza Rixsivoyevna,; Umaraliyeva Muxabbat Isakovna, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada tikuvchilikda konsturuktsion modellashtrishning tutgan o‘rni to‘g‘risida bir qancha malumotlar berilib bu modellashtrishning kelajagdagi istiqbolini rivojlantrish to‘g‘risida bir qancha muhim tavsiyalar berilgan shuningdek tikuvchilikda konstruktsion modellashtirishning tutgan o‘rni va uning sanoatdagi ahamiyati haqida batafsil tahlil qilinib,shu bilan bir qatorda Modellashtirish texnologiyalarining rivojlanishi, tikuvchilik sanoatiga yanada yangi imkoniyatlar yaratadi va unga raqobatbardoshlikni oshirishga yordam berish tomonlari ko‘rsatib o‘tiladi.