BADIIY MATNDA ONOMASTIK BIRLIKLAR LINGVOPOETIKASI - Ruziyeva Sabina Baxri qizi, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiiy matnlardagi onomastik birliklardan bo’lgan antroponimlar tahlil qilinadi va bular orqali yozuvchining o’quvchiga yetkazmoqchi bo’lgan informatsiyasi, estetik jihatlari lingvopoetik usulda ochib beriladi.