MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ZAMONAVIY RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI TA’LIM VA SIFATLI TA’LIM TIZIMINI YARATISH - Xalilova Maxliyo Xamdamjonovna, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqaolada ta’lim berishda zamonaviy raqamli texnologiyalarning o‘rni va boshqaruvdagi sifatli ta’lim berishni tashkil qilish, boshqaruvni tashkil qilishda rahbarning o‘rni haqida aytib o‘tilgan.