MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH ORQALI TA'LIM SIFATINI OSHIRISH - Urinbayeva Barchinoy Zafarjanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lım tashkılotlarıda  ta'lım sıfatını oshırıshda rahbar xodımlar ınnovatsion texnologıyalarnı qo‘llash va ta’limiya jarayoni samarali tashkil qilish haqida yozilgan.