TIL O’QITISH SIFATINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY STRATEGIK USULLAR - Choriyeva Shodiyona Bayramali qizi,; Nazarova Nigora Erdoshovna, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Siz ushbu maqolani o’qish davomida hozirgi kunda chet tillarini o’rganish qay darajada muhimligi va tillarni o’qitish metodlari bor ekanligi va internet orqali til o’rganishning afzalliklari , o’qitish sifatini oshirishda zamonaviy strategik usullari haqida to’liq ma’lumotga ega bo’lasiz.