KOMPYUTER TARMOQLARIDA ZARARKUNANDA TRAFIKNI FILTRLASH - Norbutayev Xurshid Alijon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zararkunanda trafikni aniqlash va filtrlash usullari, shuningdek, ularning tarmoq xavfsizligini ta’minlashdagi roli ko‘rib chiqiladi. Zararkunanda trafik yani kompyuter tarmoqlarida xavfsizlikka tahdid soluvchi va foydalanuvchilarning ma’lumotlariga zarar yetkazishi mumkin bo‘lgan trafikdir.