PROFILAKTIKA INSPEKTORINING TURMUSHDAN AJRASHIB KELGAN AYOLLAR BILAN ISHLASHDA XOTIN-QIZLAR FAOLI BILAN HAMKORLIGI YUZASIDAN AMALGA OSHIRILADIGAN CHORA-TADBIRLAR VA ULARNING HUQUQIY ASOSLARI - Panjiyev Ramazon Dilmurod o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada profilaktika inspektorining turmushdan ajrashgan ayollar bilan ishlashda xotin-qizlar faoli bilan hamkorligi yoritilgan. Maqolada ushbu hamkorlikning ahamiyati, amalga oshirish tartibi va asosiy yo‘nalishlari batafsil ko‘rib chiqiladi. Xususan, turmushdan ajrashgan ayollar bilan ishlashda psixologik, huquqiy va ijtimoiy ko‘mak ko‘rsatishning samaradorligi muhokama qilingan.