ЧЕКИШ ВА УНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШДА МОТИВАЦИОН АЛГОРИТМ ТУЗИШ - Amirova Lobar Qodirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Маколада чекишнинг зарари ва бу зарарли одатнинг олдини олиш хамда кашанданинг чекишдан осон, бутун умрга озод булиши учун енгиллик яратадиган тавсиялар берилган.