ALERGIK KASALLIKLARDA QO‘LLANILADIGAN MODDALAR - TASHEV BAXTIYOR YULDASHBAYEVICH; MUSINJONOVA GANJINA SAN’ATJONOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola Alergik kasalliklarda qo‘llaniladigan dori vositalari ularni olish usullari , tibbiyotda qo’llanilish sohalariga mo’ljallangan .