VITAMIN YETISHMOVCHILIGI - FAZLIDINOVA SARVINOZ BAKIROVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola vitamin yetishmovchiligi  kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga muljallangan .