ENDOMETRIOZ KELIB CHIQISHI VA ASORATLARI - NAJMIDDINOVA NAZIRA PARDABOYEVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola endometrioz kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga muljallangan .