BUYRAK KO‘CHIRIB O‘TKAZISH AMALIYOTI - XAMROYEVA SHOIRA ERGASHOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola buyrak ko‘chirib o‘tkazish amaliyoti , bu jarayonning qat’iy talablari , mumkin bulmagan holatlar , bu jarayon profilaktikasi haqida