APENDITSET BEMORLAR PARVARISHI - YULDOSHEVA DILDORA RUSTAMOVNA; PO‘LATOVA DILSHODA AKMAL QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola apenditset kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga muljallangan .