KEKSALAR VA HARAKATSIZ BEMORLARDA YOTOQ YARALAR PARVARISHI - SAYFIYEVA NILUFAR ASLIYEVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Keksalar va harakatsiz bemorlarda yotoq yaralar paydo bo’lish sabablari , ularni vaqtida bartaraf etish chora tadbirlari va bunday holatlar yuzaga kelganda hamshiralardan talab qilinadigan amalyotlarga mo’ljallangan.