ELEKTRON DARSLIKLARNING MAXSUS TALABLARI – TA'LIM JARAYONIDAGI MUHIM INNOVATSION TEXNOLOGIYA - Umarov Bekzodjon Azizovich,; No‘monova Qoriyaxon Mo‘sinjon qizi, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqola til o’qitish jarayonida zamonaviy innovatsion texnologiyalardan biri bo’lgan electron darsliklarga bag’ishlangan. Electron darsliklarni yaratish jarayonining o’ziga hos talablari mavjud bo’lib, ularga rioya qilish darslikning talim jarayonidagi samaradorligini oshiradi.