QONNING IVUVCHANLIGI QANDAY JARAYON? - BAXRIYEVA NAVRUZA ISLOMOVNA; MAVLANOVA NARGIZA OLIMOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola qonning ivuvchanligi qanday jarayon ekanligi, bu jarayon oqibatda qanday kasalliklar kelib chiqish sabablari , klinikasi,  davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .