BANKLARNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI VA TENDENSIYALARI - Ibroximov Ilxom Shavkatjon o’gli; Samatxojayeva Umidaxon G’ayrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bank sohasining zamonaviy rivojlanish jarayonlari va kelajakdagi tendensiyalari tahlil qilinadi. Mualliflar moliyaviy texnologiyalarning rivojlanishi, raqamli xizmatlarning kengayishi va xalqaro bozor integratsiyasining ahamiyati haqida batafsil to‘xtalib o‘tadilar. Shuningdek, maqolada banklarning innovatsion xizmatlarni joriy etishdagi roli, mijozlarga xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish usullari va moliyaviy barqarorlikni ta'minlash masalalari ko‘rib chiqiladi. Mazkur maqola bank sohasida faoliyat yuritayotgan mutaxassislar, moliyaviy tahlilchilar va iqtisodiy tadqiqotchilar uchun dolzarb bo‘lib, ularning amaliy faoliyatida qo‘llanilishi mumkin.