BOSHLANGʻICH MAKTAB YOSHDAGI BOLALARGA TIL OʻRGATISH METODLARI - Feruza Kucharova Alisher kizi; Abdukarimova Ma'mura Zohidovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqola boshlangʻich maktab yoshdagi bolalarning samarali taʼlim metodlaridan foydalanish , chet tillarini tezda oʻzlashtirib olishlari  hamda amalda foydalana olishidir. Xorijiy tillarni yuqori malakali kadrlar orqali oʻrganish haqida .