ABDULLA SHER SHE’RLARIDA SHOIR SHAXSI MASALASI - Xamroyeva Dilnoza Jumanazarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Yaratilgan har bir ijod namunasi o‘z muallifining tabiatini aks ettirgan bo‘ladi. Ammo shoir xarakteri va biografik she’rlar orasida sezilarli farq bor. Ushbu maqolada Abdulla Sherning ba’zi she’rlari tahlil qilingan holda shoir xarakteriga xos ba’zi sifatlar ochib berilgan. Shoirning so‘z qo‘llash mahorati, uslubi kabi masalalar maqolada  o‘z aksi ifodasini topgan.