BOSHLANG’ICH SINF ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA LUG’ATLARDAN FOYDALANISH VA ULARNI MAZMUN-MOHIYATINI KUNDALIK HAYOTDA YOSHLAR ORASIDA TATBIQ ETIB BORISH - Zuhriddin Sayfullayev Asliddin o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada boshlang’ich sinf oʻquvchilarining nutqini oʻstirishda lug’at ishi doirasida 3-sinf ―O’qish savodxonligi‖ kitobida berilgan turli janrdagi asarlardagi lug’at ishiga oid so’zlar tahlil qilingan va metodik yondashilgan.