BOSHLANG‘ICH SINFLARDADAGI INKLYUZIV TA’LIMNING AHAMIYATI - Sidikova Zulfiya Murodjon qizi; Mahfuza Mirzaolimova Shovkatjon qizi; Aslonova Poshshoxon Suxbatzoda; Vohidjonova Farxunda Payravzoda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: bugungi jadal suratlar bilan rivojlanib borayotgan zamonda sifatli ta’lim va tarbiyaning ahamiyati yuqori. shuning uchun ham yurtimizda ta’lim sohasiga alohida e’tibor beriladi. Ta’limning eng muhim bosqichi boshlang‘ich ta’lim hisoblanadi. Ushbu maqolamizda inklyuziv ta’lim va uni boshlang‘ich sinflardan joriy qilinishi va uning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.