RUI GONSALEZ DE KLAVIXO “KUNDALIK” LARIDA AMIR TEMUR DAVLATI HAQIDA MULOHAZALAR - Temirov Nurbek Xusniddin o'g'li; Ahmedova Zarnigor Farhodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ispan elchisi Rui Gonsalez de Klavixo asaridagi ma’lumotlar asosida Amir Temur davridagi ijtimoiy-iqtisodiy hayot qisqacha tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada ayollarning mavqei xususida alohida to‘xtalib o‘tilgan.a