KOMPRESSOR MOYLASH TIZIMI FILTRINI TAKOMILLASHTIRISH - Yuldoshov Husniddin Ergashovich, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kon konmpressor uskunalarining tо‘xtalishlarsiz ishini tashkil etishda ularning moylash tizimining ahamiyati  ko‘rib chiqiladi.