XUSUNBUZARLAR PAYDO BO’LISHI SABABLARI - AMIROVA LOBAR QODIRJON QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya :  Ushbu maqola xusunbuzarlar  paydo bo’lishi sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan.