MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Ro‘zmetova Farangiz Azamatovna; O‘rinboyeva Marjona Yashin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola Maktabgacha ta’lim tashkilotlarining maktabga tayyorlov guruhi tarbiyalanuvchilarda markazlardagi rivojlantiruvchi faoliyatlar asosida bolalarda kommunikativ kompetensiyalarni rivojlantirish mumkinligini   tarbiyachilarga yordam sifatida  ko‘rsatib berilgan.