OLIY TA’LIM TASHKILOTI TALABALARIDA ILMIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH SHARTLARI. - Karimova Xosiyat Maqsudbek qizi, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Oliy ta’lim tashkiloti talabalarida ilmiy dunyoqarashni shakllantirish asoslari ko‘rsatib berilgan.