SURUNKALI XIRURGIK INFEKSIYA - RAVSHANOVA QORAKO‘Z UCHQUN QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya :  Ushbu maqola surunkali xirurgik infeksiyon kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .