JAVASCRIPT FUNKSIYALARI, MASSIVLAR VA OBYEKTLAR - Mamatqodirov Mahammadali Mamatisakovich; Murodjonova Lobarxon Ma’rufjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola JavaScript dasturlash tilining uch asosiy tushunchasini - funksiyalar, massivlar va obyektlarni - chuqur va tushunuvchan tarzda ko‘rib chiqadi. Maqola boshlang‘ich va o‘rta darajadagi dasturchilar uchun mo‘ljallangan bo‘lib, JavaScriptning bu muhim komponentlarini o‘rganishga yordam beradi.Maqolada JavaScriptning funksiyalar, massivlar va obyektlar bo‘yicha asosiy tushunchalar, ularning e’lon qilish usullari, xususiyatlari va amaliy qo‘llanmalari batafsil tarzda yoritilgan. Ushbu maqola orqali JavaScript-da kod yozishning asosiy tamoyillarini o‘rganish mumkin.