BO‘LAJAK INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI O‘QITUVCHILARINI TAYANCH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRUVCHI VOSITALAR - Allaberganova Muyassar; Otamurotova Madina; Egamberganova Zuhra (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Informatika va axborot texnologiyalari o‘qituvchilari uchun tayanch kompetentsiyalarini rivojlantirish ushbu jadal rivojlanayotgan sohada ta'lim sifatini oshirish uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada tayanch kompetentligini shakillantirishga qaratilgan vositalardan samarali foydalanish jarayoni, Informatika va axborot texnologiya bo‘yicha o‘qituvchilarning pedagogik malakalarini oshirish uchun mo‘ljallangan vositalar va strategiyalar tahlil qilingan.