KUYISHDA BIRINCHI TIBBIY YORDAM KO’RSATISH. - SAFAROV ORIFJON ISLOMOVICH,; IKRAMOV MARXAMAT MAMADIYOROVICH, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola kuyishda birinchi tibbiy yordam ko’rsatish ,kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .