MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA ODOB-AXLOQ QOIDALARINI SHAKLLANTIRISH - Usmonova Shohidaxon Arabboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida tarbiyalanuvchilarda va xodimlarda ta’lim tarbiyani va odob-axloq qodalarini shakllantrish va takomillashtrish haqida aytib o‘tilgan.