ANIQ INTEGRALNI MAXSUS USULLAR BILAN YECHISH - Achilova Manzura Sheraliyevna; Achilova Zamira Sheraliyevna; Xamrayev Almos Amonovich; Yaxshiyev Nu'monjon Asatilloyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada aniq integralni maxsus usullar yordamida yechish yo'llari ko'rib chiqiladi. Asosiy e'tibor o'zgaruvchilarni almashtirish, qisman integrallash, trigonometrik almashtirish va simmetriya xossalariga qaratilgan. Shuningdek, tarixiy tahlil va metodlar ko'rsatilgan, misollar yechish namunasi keltirilgan. Maqola o'qituvchilar, talabalar va tadqiqotchilar uchun foydali bo'ladi.