MAKTABGACHA TA’LIMDA BOSHQARUV SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH OMILLARI - Xayrullayeva Sarvinoz Marufovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida boshqaruv samaradorligini takomillashtirish, hamda boshqarish usullari, boshqaruv funksiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.